Срђан Ђоковић одговорио коментатору РТЦГ који је испрозивао Новака: "НЕКА МУ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ"

Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера у историји Новака Ђоковића, прокоментарисао је неумесне коментаре црногорског новинара Небојше Шфранца након пораза Србина у финалу Вимблдона.
srdjan djokovic
Фото: Youtube Printscreen

"Нека је том човеку Бог у помоћи. Ако и он може да му помогне и ако стварно мисли све то што је написао "кратко је рекао Срђан Ђоковић за Републику.

Подсетимо, црногорски новинар Небојша Шофранац је присталице српског аса назвао је чобанима, а за најбољег тенисера свих времена рекао је да је највећи губитник у историји.

"Шта си му то урадио, Карлитосе? Толико илегално лудих волеја, слајсева и бомби које би требало забранити. И да разбуктиш оволико бес дрвосеча који не знају ни гемове да броје, а знају толико да проклињу момка од 20 година који је задивио свет? Колико чобана ће престати да гледа тенис и да плаче ојађено на мом зиду?" написао је на друштвеним мрежама Шофранац.

"Шпанци су дали нови надимак Новаку. LOAT, чак 12 изгубљених финала, највише у Опен Ери, он је "loser of all times" (највећи губитник свих времена)", написао је црногорски новинар.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести