Терзић: Партизану желим да му ЦАС скине суспензију

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је да не разуме зашто су из Партизана љутито реаговали на његове речи како су због грешке у администрацији добили суспензију УЕФА

и поручио да не жели да наруши коректне односе између два клуба.

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић одговорио је на Терзићеве речи да су људи из Партизана сами криви због елиминације из Европе изјавом да је директор црвено-белих опседнут вечитим ривалом и да се снага клубова видела у првом међусобном дуелу ове сезоне у Хумској (1:0).

"Не разумем засто се љуте у Партизану. Сами су рекли да су имали потписан споразум о репрограму пореског дуга, па су га сами раскинули и накнадно потписали нови. У моменту УЕФА мониторинга нису га имали због њихове такве одлуке и због тога су суспендовани, значи не због недостатка новца, већ због административне грешке. То су они рекли, а не ја", рекао је Терзић.

Он је додао да му је жао што је вечити ривал задобио суспензију и да се нада да ће таква одлука бити преидначена одлуком Суда за спортску арбитражу у Лозани (ЦАС).

"Не разумем засто се на мене љуте. Мени је жао што су избачени из УЕФА такмичења и искрено се надам да ће ЦАС у Лозани уважити њихову жалбу, али су се сами без потребе упетљали у проблем", рекао је Терзић и нагласио да са руководством Партизана има коректан однос.

"Као што и приличи да га имамо са клубом који је по важности други клуб на овим просторима и трудићемо се да те односе подижемо на још виши ниво, а све у циљу развоја српског спорта", закључио је директор Звезде.
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести