Бојан Атлагић на челу ЕПС Дистрибуције

Извршни одбор Електропривреде Србије именовао је Бојана Атлагића за в. д. директора привредног друштва Оператор дистрибутивног

система „ЕПС Дистрибуција“. Досадашњи директор ЕПС Дистрибуције Богдан Лабан изабран је за градоначелника Суботице.

Бојан Атлагић ради у Електропривреди Србије од 2000. године, а од 2012. обављао је дужност директора огранка Електродистрибуција Нови Сад. Атлагић је дипломирао на Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину, при Универзитету у Новом Саду, а завршио је и мастер студије.

Од 1. јула 2015. године ступањем на снагу статусних промена, предвиђених Програмом реорганизације Електропривреде Србије, пет некадашњих привредних друштава за дистрибуцију електричне енергије послује као јединствени Оператор дистрибутивног система „ЕПС Дистрибуција“. 

- Једнаки услови испоруке и квалитета електричне енергије за све купце на целој територији Србије један су од приоритетних циљева рада јединственог Оператора дистрибутивног система „ЕПС Дистрибуција“. Наставићемо да радимо на повећању ефикасности, унапређењу погонске спремности дистрибутивног система и одлучни смо у томе да станемо на пут неовлашћеном коришћењу електричне енергије – рекао је Атлагић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести