Финансирање за будућност

Најбољи спрски привредници и менаyери имали су прилику да разговарају о конкретној сарадњи с представницима Немачке компаније за инвестиције и

развој ДЕГ, која има представништва широм света. Главна  тема скупа који је намењен спрским топ-менаyерима, предузетницима, као и међународним комапнијама у циљу размене сазнања, идеја и пословног искуства од значаја за улагања у будућност била је „Финансирање за будућност”.

Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж указао је на то да  се с ДЕГ-ом сарађује већ дуго година и да је ПКС ту сарадњу интензивирао.

– Разговарамо с ДЕГ-ом, који је већ годинама присутан и финансира пројекте у Србији, о новим могућностима и новим линијама које ће и те како бити значајне за српску привреду – рекао је Чадеж. 

На скупу је речено да више од 50 година ДЕГ промовише и пружа подршку развоју предузетништва у земљама које послују по принципу отворене тржишне економије кроз дугорочно финансирање, консалтинг и разне афирмативне програме. С представништвима у више од 80 земаља и уложених више од осам милијарди евра, то је једна од највећих финансијских институција за улагање у привредни сектор.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести