ИКЕА запошљава 250 радника

Компанија ИКЕА расписала је конкурс за запошљавање 250 радника, који је отворен до 29. јануара. Траже се радници за одељења продаје, логистике, техничког управљања објектима,

процену штете и поправку намештаја, као и за монтажу намештаја.

Менаyерка за људске ресурсе робне куће ИКЕА Јелена Роскић најавила је да ће од 27. фебруара до 7. марта бити расписан још један конкурс за запошљавање радника на позицијама за рад на касама, у сектору за односе с купцима, сектору хране, доставе производа и у контакт-центру.

По њеним речима, у претходним месецима ИКЕА је запослила 50 људи, а интересовање за позиције које су тада биле објављене било је огромно и на конкурс је стигло више од 7.000 пријава.

Она је навела да кандидатима који желе флексибилно радно време, за све позиције које се тренутно оглашавају постоји могућност и уговора на непуно радно време од 20, 25, 30 или 35 сати недељно.

Прва робна кућа компаније ИКЕА у Србији налазиће се 15 километара од центра Београда, код наплатне рампе Бубањ Поток и очекује се да буде отворена до лета 2017. Простираће се на око 35.300 квадратних метара.

Камен темељац за изградњу прве робне куће шведског произвођача намештаја ИКЕА положен је у априлу 2016. поред ауто-пута Београд–Ниш, у присуству премијера Александра Вучића и генералног директора компаније ИКЕА за југоисточну Европу Стефана Вановербека.

Е. Дн.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести