Кнежевић: Очекујем решење за Галенику

Познат је начин приватизације Галенике, све три заинтересоване компаније

допуниле су своје понуде, данас је отварање и очекује се да се разреши “један од горућих проблема” - питање Галенике, изјавио је данас министар привреде Горан Кнежевић.
Мислим да су људи из администрације претходног Министарства привреде одабрали најбољи начин и очекујемо да разрешимо један од горућих проблема, питање Галенике”, рекао је Кнежевић новинарима.

Како је додао, ако Галеника остане у рукама државе, покушаће се да се нађе стратешки партнер, те да, евентуално уколико постоје неки недостаци, да нису заинтересовани инвеститори да уђу у Галенику, то ће покушати да се отклони и да се нађе други начин.
Кнежевић је рекао и да “није у танчине” упознат са приватизацијом Галенике, јер, како је додао, тек је шести, седми дан како је формирана влада, сувише је много информација и података.

Мислим да је то већ закључено, идемо својим путем, имамо заинтересоване инвеститоре, претпостављам да су обавили разговоре са представницима владе, и пре него што било шта кажем, сачекајмо данас одлуку комисије, да видимо на који начин је то решено, па ћемо онда разговарати”, рекао је министар.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести