Награде најбољим паорима и новинарима

У „Мастер-центру” Новосадског сајма, Удружење новинара за пољопривреду „Агропрес” организовало је манифестацију „Вече рекордера у ратарској производњи” и свечаност поводом

11 година од оснивања тог удружења.

На скупу, одржаном у уторак, учествовали су око 100 најзначајнијих представника удружења пољопривредника, компанија, новинара и рекордера у ратарској производњи и представници Министарства пољопривреде и заштите животне средине и стручних служби.

Председник „Агропреса” Горан Ђаковић је изразио задовољство што је и ове године дошао велики број пријатеља, сарадника и партнере да с новинарима проведе вече и истакне рад појединаца како у земљи, тако и у иностранству.

Признања за новинарски рад од „Агропреса” су добили новинарка емисије „Знање имање” Јелена Вукобрат и новинар новосадског „Дневника” Милорад Митровић, а Плакету за промоцију пољопривреде добио је Новосадски сајам.  Када је реч о саветодавним службама, за најбољу је проглашена Пољопривредна стручна и саветодавна служба Јагодина, с чије територије долази двоструки рекордер у ратарској производњи Радиша Радисављевић из Медвеђе, код Деспотовца. Прву награду за производњу кукуруза добио је Димитрије Лучар из Дероња.

Е. Дн.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести