Раднике траже „Нестле”, „Теленор”, НИС...

Регионални онлајн Сајам запошљавања и образовања „Виртуални дани каријера и знања 2015” отворен је и трајаће до 28. октобра на адреси www.dankarijera.com.

 Посетиоцима из Србије ће се представити више од 20 излагача, који ће понудити око 150 огласа и програме за обуку, саопштили су организатори.

Овогодишњи сајам је пре свега намењен припадницима такозване генерације Y, а догађај већ шест година традиционално организују три најпосећенија портала за запошљавање у региону – из Србије сајт poslovi.infostud.com, у сарадњи с „Инфостудовим” образовним сајтом najstudent.com, портал www.moj-posao.net  из Хрватске и посао.ба из Босне и Херцеговине.

Као и претходних година, сви заинтересовани сајму могу приступити у било које време из својих домова и прегледати огласе за посао, обуке и курсеве битне за развој каријере. Ове године у потрази за запосленима су компаније „Нестле Адријатик С”д. о. о., „Лидл” супермаркети, „Филип Морис интернешенел” д. о. о., ЈТИ АД Сента, „Теленор” д. о. о., Концерн „Бамби” а. д, „Призма”, „Cooper Tire & Rubber Company Serbia” д. о. о, „Лајон груп”, еФронт, „Ernst & Young” д. о. о. Београд. Младе посао очекује и у Социјете женерал банци Србија а. д, „Орион телекому” д. о. о., „Nelt Co” д. о. о., „Нафтној индустрији Србије” а. д. Нови Сад, УниКредит банци Србија а. д. Осим понуда за посао, програме обука и курсева ће понудити „Cotrugli Business School”, Kursevi.com, Француски институт у Србији – Campus France Serbie, амбасада Канаде, „Australian Trade Commission” и „ЛИНК груп” д. о. о., пише у саопштењу.

 

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести