Ђурађу Јакшићу трећи мандат заредом

Ђурађ Јакшић јуче је, по трећи пут, изабран за председника Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад, на нови мандатни период од четири године.

За потпредседника Градског одбора изабран је Лазар Кањерић, а за секретара Горан Ђокић.

Уочи избора новог-старог председника ГО СРС-а, одржана је годишња скупштина новосадског одбора, на којој је једногласно на мандатни период од године, изабрано десет нових чланова Градског одбора, који су том приликом положили свечану заклетву.

Председник Градског одбора Ђурађ Јакшић поднео је Скупштини извештај о раду у прошлој години и изнео основне програмске циљеве за рад у 2017. години. Намера Градског одбора је да се Српска радикална странка додатно оснажи у Новом Саду, а сва енергија, снага и потенцијали странке у граду ће бити усмерени на изборну кампању и победу др Војислава Шешеља на председничким изборима.

– Кључна политичка битка на председничким изборима водиће се између српских радикала и напредњака – истакао је Ђурађ Јакшић. – Крајње је време да Србија добије најбољег за председника, а време и догађаји су показали да је то др Војислав Шешељ. Уверен сам у то да ће Војислав Шешељ постати председник Србије, а да ће Нови Сад остати најјаче радикалско утврђење у Србији.

А. С.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести