Михајловић: Велимир Илић говори неистине

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић саопштила је данас да је лидер Нове Србије Велимир Илић

рекао неистину на РТВ Војводина када је изјавио да је од ње добио радни извештај о радовима на Коридору 10."Истина је да никада нисам дала Велимиру Илићу никакав документ Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре! Разумем да Илић крије како је дошао до извештаја, али уверавам га да ће надлежни учинити све да утврде како је дошао до овог документа," навела је Михајловић у изјави достављеној медијима.

Она је додала да је управо због тога и најавила да ће се обратити Тужилаштву за високотехнолошки криминал."Управо због тога сам и најавила да ћу обавестити Тужилаштво за високотехнолошки криминал да утврди како је Велимир Илић неовлашћено дошао у посед радне верзије извештаја Радне групе министарства која ради извештаје о радовима на Коридору 10 и Коридору 11“.

Нова Србија Велимира Илића саопштила је данас да су изјаве министарке Зоране Михаловић о покретању истраге о томе како је извештај тог ресора о пословању Коридора доспео у јавност, скретање пажње са проблема у реализацији тог пројекта.

(Танјуг)
 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести