Пајтић: Добра вест за грађане

Одлука Александра Вучића да поднесе оставку на место председника Владе Србије добра је вест за све грађане, изјавио је данас председник Демократске странке Бојан Пајтић

реагујући на одлуку о одржавању ванредних парламентарних избора.
Пајтић је рекао да ће ДС изаћи на изборе са програмом којим ће показати да се реформе могу спроводити и нова радна места отварати без смањивања плата, без штедње на грађанима, без ућуткивања критике и без злоупотребе власти.

Он је навео да ће ванредни парламентарни избори показати и Александру Вучићу и његовој власти да грађани неће ћутати док им се "смањују плате, отимају пензије, повећавају порези и цене".
Човек који говори како је "пре годину и девет месеци затекао државу пред банкротом" вероватно мисли на оно што је сам оставио у периоду своје власти од 2012. до 2014. године, навео је Пајтић.

"Човек који, када каже да не жели поглед у прошлост, мисли само на сопствену прошлост док туђу, фалсификовану прошлост, већ четири године користи као изговор за сопствену неспособност, сада очекује од грађана још једну шансу 'да се отараси мангупа у својим редовима'. Вероватно зато што прва четири пута није умео добро да их изабере, а сада, пети пут, то ће урадити баш како треба", оценио је он.
Пајтић је истакао да је једини проблем што је Вучић већ толико пута у претходне четири године обмануо грађане да нема право ни од кога да тражи да му икада више верује.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1121
Најновије вести