Зобеница: Салак и ДС понижавају грађане

Члан Председништва Српске напредне странке Дамир Зобеница изјавио је синоћ да ће увек више веровати Влади своје државе, ММФ-у и Фискалном савету, него

потпредседнику ДС-а Игору Салаку, „чувеном економском стручњаку” који тврди да ММФ износи неистине о стању српске економије.  „Начин на који Демократска странка понижава све грађане Србије данас је добио нову димензију држањем предавања потпредседника ДС-а Игора Салака, а везано за животни стандард грађана. Без имало осећаја стида, ДС нам објашњава колико се данас наводно лошије живи него што се живело у доба криминалних приватизација, у доба када је у Србији уништено све што се могло уништити, на начин на који до тада није виђен”, наводи у писаној изјави Зобеница, саопштио је војвођански СНС.

Он сматра да ДС потцењује грађане, њихову интелигенцију и њихово памћење, „до те мере да је смешно и поредити време када су пензије на силу и без основа повећаване пред изборе и данашње време када су јавне финансије у потпуности консолидоване”.

Зобеница сматра да је понижавање грађана и то што људи који су учинили економски геноцид Србије, без икаквих моралних, а камоли кривичних последица, критикују Владу Србије и Александра Вучића, који, како каже, ради више него сви премијери од 2000. године па до данас заједно.

„Нису грађани Србије ни глупи, а ни слепи да не виде да Србија иде у добром смеру. Сваки појединац треба сам да доноси закључке о томе у којем смеру се креће Србија, а што се тиче тога чије податке треба узимати као релевантне, ја ћу увек више поверовати Влади своје државе, ММФ-у и Фискалном савету него ’чувеном економском стручњаку’ Игору Салаку“, закључио је Зобеница. 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести