Бенфика окренула леђа Андрији

Фудбалски клуб Бенфика за сада је одустао од ангажовања играча Партизана Андрије Живковића, преноси протугалски дневни листа “А Бола”. Андријин отац Јовица и Предраг Ђорђевић,

 менаџер српског репрезентативца, боравили су претходних дана у Лисабону и састали се с Луисом Фелипеом Вијеиром, председником Бенфике. Упркос интересовању за Живковића, португалски шампион није прихватио износ који је захтевала српска страна, јер су старији Живковић и Ђорђевић тражили бонус од пет милиона евра.

Португалски дневни лист наводи да, иако офанзивни везиста црно-белих поседује изузетан квалитет и таленат, “орлови” не желе да срљају у куповину, јер играч има само 19 година. Такође, наставиће да траже алтернативе на тржишту, које тренутно нису - Андрија Живковић.Подсетимо, због сукоба с управом Партизана око новог уговора, млади Нишлија је суспендован и већ шест месеци не тренира с екипом, а уговор му истиче 1. јула.  У Бенфики су у јануару стигла двојица младих репрезентативаца Србије – Лука Јовић из Црвене звезде и Иван Шапоњић из Партизана.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести