Бугарин најављује добру игру

Партизан је везао две победе у плеј-офу Суперлиге и у добром расположењу очекује дуел против Вождовца. Оно што радује све у табору црно – белих је

повратак у форму нападача Валерија Божинова.  Бугарин се приближио на само гол од водећег стрелца лиге Вијеире и има велики мотив да који пут затресе мрежу ривала.

- Одлично се осећам, ствари су по мене кренуле у правом смеру. Све чешће сам у приликама пред противничким голманима, постижем голове, постајем видљив на терену. Покушаћу да искористим сјајну форму мојих саиграча и првенство завршим као први стрелац лиге – најавио је Божинов. Бугарин има само речи хвале за Вождова.

- Противник је екипа која уме да игра фудбал. Своју шансу траже у организованим нападима, не ослањају се на дефанзиву као већина екипа у лиги. Ако буду имали свој дан, неће нам бити лако. Међутим, у динамичној утакмици ми смо у предности, верујем да ћемо изаћи као победници, а ја се надам да ћу постићи гол.

За сада је непознаница да ли ће врсни нападач остати и наредне сезоне међу црно – белима.- Да ли ћу остати понајвише зависи од новог клупског руководства, ако буде било избора, и његове визије. Сматрам да сам могао и боље ове сезоне, али ни досадашњих осамнаест постигнутих голова нису мало. Волим Партизан и волео бих да останем и то није спорно.

Бугарин је уверен да црно-бели уз два-три појачања могу у Европи да понове успех из ове сезоне.- Шаранов се наметнуо, Богосавац, Евертон, Михајловић и сада мали Голубовић. Уз Сашу Илића и Брашанца то је озбиљна екипа. Уколико се једним или двојицом играча екипа појача ето клубу нових радости. Можда и већим него ове сезоне, а чујем да су нека појачања већ договорена. каже Божинов, које се није одрекао наступа у репрезенативној селекцији.

И. Лазаревић

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести