До полуфинала у два меча

Са седам узастопних победа су одбојкаши Војводине НС семе завршили надметање у лигашком делу суперлиге, у доигравање ће с друге позиције, а у четвртфиналу плеј-офа чека их Рибница.

Краљевчане су Новосађани прижељкивали на старту доигравања за титулу јер су их оба пута у лигашком делу савладали и то доста убедљиво па су велики фаворити за пласман у полуфинале и надају му се већ после другог сусрета.

- Потајно смо прижељкивали Рибницу јер је у оптицају био и Раднички и жеља нам се испунила. У оба меча у првенству смо лагано славили против Краљевчана и поново смо изразити фаворити. Окошановић је прва њихова звезда и показао је ове сезоне завидан квалитет, али без обзира на то, мислимо само на нашу игру и сигуран сам да неће бити проблема око пласмана у полуфинале.

Надам се да ћемо посао завршити већ у реваншу у Краљеву, а после тога следи пауза коју ћемо искористити на најбољи могући начин – рекао је средњи блокер Војводине НС семе Чедомир Станковић.

Неуспех у Купу одавно је заборављен и сада сви у црвено-белом колективу размишљају само о титули шампиона и ништа мање их неће задовољити.

- После Купа смо рекли да више нема шале и да је титула обавеза па ћемо се тако и понашати до краја сезоне. Увидели смо где смо грешили, имали смо састанке, ставили смо императиве испред нас и решени смо да се покажемо у правом светлу. Осцилације су иза нас, ниво игре је све виши и намеравамо да наставимо у истом ритму. Атмосфера је много боља после узастопних победа и сада је само један циљ пред нама – категоричан је Станковић.

М. Ристић

Сатница четвртфинала

Први мечеви четвртфинала играће се у среду и четвртак, домаћини су прве четири екипе из лигашког дела првенства, а састају се: Ниш - Партизан (среда, 16), Црвена звезда – Раднички (18), Нови Пазар – Спартак (Љ) (18), Војводина НС семе – Рибница (18.30).

Реванши су на програму код слабијепласираних у суботу и недељу: Партизан – Ниш (субота, 17), Раднички – Црвена звезда (18), Спартак (Љ) – Нови Пазар (19), Рибница – Војводина НС семе (19).

Евентуалне треће утакмице играле би се 22. и 23. марта.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести