Џикић: Лудвигзбург долази у Београд са пет победа у низу

Tренер кошаркаша Партизана Aлександар Џикић рекао jе да екипа Лудвигзбурга у Београд на меч 8. кола ФИБA Лиге шампиона долази у одличноj форми и упозорио на квалитет Kлифа Хемондса.

"Лудвигзбург нам долази са пет везаних победа у овом такмичењу, други су у групи. Направили су неколико промена, довели су одличног организатора игре Хемондса, коjи jе наjбољи асистент лиге и врло искусан играч. Њихов стил игре jе онакав какав би се очекивао од састава са 10 Aмериканаца - брза атлетска кошарка у свим фазама игре, уз врло добар шут за три поена и неколико играча коjи су реална претња по кош са центарских позициjа", рекао jе Џикић за клупски саjт.

Плеjмеjкер Партизана Вилиjам Хечер очекуjе веома тежак меч и истиче да екипа мора да буде сконцентрисана свих 40 минута.

"Наш противник се налази у доброj сериjи резултата, сигурно jе ће покушати да наметне ритам коjи њима одговара. Са друге стране, ми ћемо покушати да будемо на максимуму. У сваком тренутку желимо да задржимо фокус и да наставимо да идемо напред", рекао jе Хечер.

Утакмица 8. кола E групе фИБA Лига шампиона између Партизана и Лудвигзбурга игра се сутра од 18 сати у дворани "Aлександар Николић".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести