Ел Монир: Морам да освојим титулу са Партизаном

Либијски фудбалер Мохамед Ел Монир, друго појачење Партизана у јануару, поручио да му је велика жеља да се одмах наметне и освоји титулу првака Србије.

Некадашњи леви бек Јагодине задужио је дрес са бројем 13 и потписао трогодишњи уговор и постао други новајлија ове зиме после камерунског нападача Леандреа Тавамбе.

"Два пута је постојала могућност да пређем у Партизан из Јагодине, али није било среће све до сада. Налазим се пред великим изазовом и даћу све од себе да оправдам поверење. Имам исте жеље као и сви из клуба, а то је титула, морамо да дођемо до ње", рекао је Монир на представљању на стадиону у Хумској.

Он је додао да се у Србији осећа као код куће, након што је две сезоне носио дрес Јагодине и освојио национални куп.

"Имам много пријатеља у Србији, доживео сам много лепих тренутака у Јагодини и жао ми је што сада игра у Другој лиги", рекао је Ел Монир и додао да се нада да ће бити успешнији у Партизану од свог земљака Мохамеда Забије, који није оставио велики траг.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев изразио је задовољство због доласка доскорашњег фудбалера Динама из Минска.

"Мохамед има све потребне карактеристике за Партизан на позицији левог бека. Нападачки је оријентисан и технички поткован, сигуран сам да ће се уклопити. Убеђен сам да ће донети оно што тражимо", закључио је Илиев.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести