За Српсколигаша Борца нема одмора, траже појачања

Док су фудбалери српсколигаша Борца из Сакула на одмору водећи људи клуба са финансијером клуба Живицом Ћирићем свакодневно се састају и договарају о текућим проблемима као и о тиму који ће наступити у наставку сезоне. 
Б. Стојковски /Саша Стојадиновић
Фото: Б. Стојковски /Саша Стојадиновић

Руководство клуба предузима све како би се што спремније дочекао почетак припрема које су предвиђене за половину јануара када ће нови тренер Саша Стојадиновић извршити прозивку.Стојадиновић поседује  А лиценцу и предводио је Локомотиву (Београд), а са два клуба имао је запажене успехе са Сремчицом је остварио улазак у Српску лигу Београд, а са ИМТ-ом ове јесени је освојио прво место са осам бодова предности од ОФК Београда:

- Добро сам упознат са екипом и ситуацијом у клубу. Знам да имам тежак задатак и да су потребне одређене промене како би у наставку првенства обезбедили опстанак, да нисам сигуран у то не бих се прихватио новог посла и клуба.- каже Стојадиновић.

У својој досадашњој тренерској каријери тимови које сте водили борили су се за врх табеле сада у новом клубу у Сакулама ситуација је другачија.

- У тренерском послу је увек борба и изазов кад радите у новом клубу,  желим да спроведем своје идеје и да остварим што бољи пласман, Борац има изванредне услове, желимо да направимо јак тим који ће играти значајну улогу у лиги - каже Стојадиновић. - Екипу у зимском перлазно року морамо појачати са  пет –шест  играча . Желимо да ову паузу искористимо на најбољи начин, али прво морамо видети ко ће остати и на кога  можемо рачунати објашњава Стојадиновић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести