ЗАДОВОЉАН САМ, ЕКИПА ЈЕ ИЗГЛЕДАЛА ДОСТА ДОБРО каже Владан Милојевић после победе над Јавором

Тешка утакмица је иза нас, нисмо имали много времена да се припремимо за овај меч, с обзиром на чињеницу да су се репрезентативци тек у четвртак вратили у клуб.
s
Фото: ФК Црвена звезда

Данас је то изгледало доста добро, задовољан сам игром, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после победе против Јавора (3:0).

"Јако је тешко играти у Ивањици. Већ сам рекао да се ради о незгодној екипи, са добрим тренером и играчима. Дефанзивно су можда и најбоље организован тим. Тешко је „пробити“ тај блок. Тражио сам од играча да буду стрпљиви, да имамо лопту у ногама, креирамо и контролишемо меч. Мислим да смо доста тога доброг урадили, као и да је победа заслужена. Захвалио бих се још једном нашим навијачима и људима у Ивањици и околини, Западној Србији, мислим да су имали шта да виде", истакао је Милојевић.

Говорио је стратег црвено-белих и о густом распореду који очекује његову екипу.

"Играћемо на свака три дана. Имали смо малу паузу, али и потешкоће, јер нисмо могли да радимо оно што смо хтели, будући да имамо велики број репрезентативаца. Не кукамо и не жалимо се. Идемо корак по корак, ово је већ архивирана утакмица. Већ у среду нас очекује нимало лак меч",  закључио је Милојевић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести