Футсалисти се не предају

Селектор футсал репрезентације Србије Аца Ковачевић није обесхрабрен поразом од Португалије (2:1) у првом мечу баража за пласман на Светско првенство у Колумбији, истакавши да ће

 национални тим ићи на победу у реваншу.Наша репрезентација је одиграла веома добро против једне од најбољих селекција света, али није поновила резултат са Европског првенства, недавно одржаног у Беогараду, када је савладала Рикардиња и саиграче.

- Пуно су нас коштале грешке, примили смо два гола, а тешко је јурити резултат против Португалије.  Жао ми је јер смо пропустили много шанси - рекао је Ковачевић.Он је поручио да се нада да ће његов тим поновити партију из београдског меча и да ће имати више среће у реваншу.- Задовољни смо, идемо на победу и у Лисабону, ако искористимо 50 одсто шанси са првог меча бићемо близу успеха - не предаје се Ковачевић. Капитен Марко Перић је још једном потврдио врхунску класу,жали за пропуштеним приликама и сматра да прича о одласку у Колумбију није овим поразом завршена.

- Овај пораз боли, одиграли смо можда и најбољу партију икада. Створили смо много прилика и нисмо победили. Идемо даље. Идемо на реванш да дамо максимум, а да ли ће то бити довољно за пласман на Светско првенство незахвално је нагађати.Знам да ћемо дати све од себе  - најавио је Перић.
Реванш у Лисабону је 12. априла.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести