Грујић: И тужан и срећан; Божовић: Нема калкулација

Млади фудбалер Црвене звезде Марко Грујић рекао је данас да је истовремено и тужан и срећан јер ће утакмица против Радничког из Ниша,

на којој ће црвено-бели прославити 27. шампионску титулу, бити његова последња уочи одласка у Ливерпул.

"Биће ово специјална утакмица за мене, последња у овом мандату у Црвеној звезди и свакако другација од осталих. У исто време бићу тужан и срећан, али прославићемо титулу, подићи трофеј и то је сјајно", изјавио је Грујић на конференцији за медије.

Звездин тренер Миодраг Божовић, у свом препознатљивом шаљивом стилу, обратио се Грујићу речима: "Иди више, бићемо срећни", а затим констатовао да је срећан што је тренирао таквог играча и човека.

"Али, више човека, јер се добар играч нађе, али добар човек тешко. Надам се да му није последњи пут да игра на Маракани, да ће доћи неки пут са Ливерпулом, а можда ће овде и да заврши каријеру".

Божовић је одбацио било какву причу о калкулацијама, с обзиром на то да се уочи последњег кола Војводина, која гостује Партизану, Раднички и Чукарички боре за два места у Европи.

"Ми не пуштамо никога, биће тешко мотивисати играче, али опет, чека нас пун стадион, Звезда је велики клуб и наша обавеза је да пружимо максимум", поручио је Божовић.

Утакмица последњег кола између Црвене звезде и радничког игра се сутра од 19 сати, а пола сата раније почиње церемоније доделе шампионског трофеја и медаља.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести