Интензивни тренинзи у Словенији

На помоћним теренима ФК Копар почели су са радом црвено-бели у овиру базичних припрема у Словенији. Тренинг је трајао

 сат и по времена и био је доста интензиван. Трчање, истрчавање деоница, рад са лоптом, па спринтеви и вежбање центаршутева и реализације. Тренер Миодраг Божовић није штедео своје пулене. У поподневним сатима вежбало се у теретани.

Голман Филип Манојловић је већ на првом тренингу показао да је у доброј форми, јер је у неколико наврата скидао зицере саиграчима, у делу тренинга када су се вежбали центаршутеви и реализација.
- Драго ми је да смо почели са правим радом, осећам се добро и пријају ми услови у Копру. Радим на томе да у наредних шест месеци будем бољи у односу на протеклу јесен. Конкуренција је веома јака и зато свако мора на сваком тренинигу да даје максимум – казао је Манојловић.

З. Рангелов
 

Исплаћени бивши играчи

Црвено-бели су измирили сва дуговања према бившим играчима и Дисциплинска комисија ФШ им је укинула забрану регистровања нових играча. Претходно је шампиону Србије изречена суспензија због дуговања према Немањи Ахчину, Лазару Митровићу, Новаку Мартиновићу, Бранимиру Субашићу и Драгану Спасићу.

- Измирили смо све дугове  још пре Божића и можемо да региструјемо појачања која су дошла и која ће доћи. И овај проблем смо успешно превазишли – саопштио је Стефан Пантовић, пословни директор црвено-белих.

Абрахам Фримпонг нови штопер

У Црвеној звезди након офанзивног реда појачавају и одбрану. Слаба тачка у екипи, позиција штопера, биће отклоњена у пролећном делу сезоне. Руководство Звезде постигло је договор са челницима Напретка око висине обештећења (100.000 евра) па нема више препрека да се Абрахам Фримпонг (23) пресели на Маракану. Интернационалац из Гане ће потписати трогодишњи уговор и након промоције прикључиће се екипи на припремама у Копру.

Након дугог вагања тренер Божовић се одлучио за Фримпонга који може да испуни све захтеве у одбрани у специфичном систему игре који краси пуна офанзива.
 

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести