Измењени тим за Суперлигу

Редови испред благајни стадиона „Рајко Митић“ у преподневним часовима када су пуштене у продају карте за реванш меч трећег кола квалификација за Лиге шампиона

 најављују прави спектакл. Против Лудогореца у уторак увече трбине нашег највећег стадиона биће декорисане са 50.000 гледалаца. Дакле, фудбалска еуфорија захватила је црвено- беле пред нови европски изазов, али претходно се посао мора завршити у домаћем дворишту. Шампион после ремија са Напретком дочекује данас (20) екипу Металца.

- Чека нас тежак меч, прошле године једва смо их победили голом у 80. минуту. Победили су Борац,ухватили добар залет. Хоћемо да их савладамо и направимо и ми добру атмосферу пред окршај са Бугарима - истакао је тренер Београђана Миодраг Божовић.А, онда је популарни „Гроф“ имао „већ виђен“ коментар у свом стилу, а поводом створене слике медија око његовог тима.

- Објективно, вероватно је свима у глави наша европска утакмица. Једва смо бод извукли прошле недеље против Напретка. Није једноставно војевати на два фронта, али морамо да се навикавамо. Већ видим да се пише ко ће бити ривал у четвртом колу квалификација за ЛШ, а ми нисмо треће прошли. Негативно је кад се пише о томе, а није се десило. Медији су, као и до сада, негативни, и већина жели да буде катастрофе. Надам се да ће им после Металца и Лудогореца бити лоше - чини се да је Божовић промашио мету.

Састав из Разграда биће опет осетно измењен.
- Променићемо екипу, неће играти сви против Металца, зависи од тога како се ко осећа. Морамо да се привикавамо на све, имамо велики број играча, љубимци новинара Плавшић и Петковић, за које се многи питају зашто их нема, играће. Добро је кад су играчи љути, а тренер не - покушао је да буде духовит Божовић.

Очигледно, незадовољних у екипи већ има, на првом месту Вијера који није наступио у Бугарској.- Не знам како је Уго поднео што није играо, трудим се да будем поштен, ко тренира и игра како треба, не брине. Његова ствар је како се осећа, далеко је од онога што је био. Осећа се запостављено али нема минулог рада, само новог доказивања-закључио Божовић.

Звезда жели бодове против Металца уз квалитетну партију што би била најлепша увертира пред значајан мегдан са неугодним Лудогорцем.

З. Рангелов
 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести