Конкуренција диже квалитет

Фудбалери Црвене звезде припремају се у Словенији. Осим староседелаца, на тренинзима се посебно труде млади фудбалери који су прикључени из омладинске школе,

као и новајлије које имају жељу да се наметну тренеру. По лепом и сунчаном времену, први пут ове зиме играло се на два гола. Здрваствени билтен је повољан што посебно радује стручни штаб.Појачање из Спартака Немања Милић добро подноси напоран рад.

- Одрадио сам све тренинге и могу рећи да је добро прошло, да сам пробио лед. Надам се да ћу наставити у добром ритму, да ћу се наметнути. Другачије је него до сада. Звезда је наш највећи клуб, самим тим је и притисак већи, али морате да се носите са тиме. Нисам више млад, имам 26 година, прошао сам кроз многа искушења и неће бити проблема - уверен је Милић.У нападачком реду конкуренција је баш заоштрена.

- Верујем да ће то донети свима корист. Играчи боље тренирају, желе да се докажу и покажу и тиме се подиже квалитет игре. Могу да играм и у самом шпицу, могу и по боку, а видећемо коју ћу улогу добити. Обе позиције пођеднако волим - рекао је Милић.На тему притиска у великом клубу и конкуренције огласио се и Милан Павков, појачање из Ниша.

- Очекујем да се успешно носим са такмичарским притиском. Знам да ће га бити, на сваком тренингу се то осећа, јер је ово виши ниво рада у односу на клубове у којима сам био. Навикао сам на рад и тренирање и притисак Звездиног дреса је само додатни подстицај да се још више труда уложи. Конкуренција ме радује и драго ми је да нас има много у нападу. То је нешто што те тера да радиш више. Игра нам се заснива на продорима по боковима и брзим играчима и са те стране ми веома одговара- истакао је Павков.

Први тест шампионе очекује 18 јануара против Копра.

З. Рангелов

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести