Леонардо: Играо бих за Србију

Нападач Партизана Бразилац Леонардо истакао је да би радо играо за Србију ако би добио држављанство и позив селектора. Он је обележио јесењи део сезоне у Суперлиги

Србије, јер је с 12 голова предводио Партизан и донео црно-белима победу у вечитом дербију.

- Сан ми је да бар на пријатељској утакмици обучем дрес Бразила, ипак, знам да је то јако тешко. Никад се не зна шта носи дан а шта ноћ, али мислим да бих прихватио понуду Србије да заиграм за репрезентацију -  рекао је Леонардо.

Током јануара се, када је  о њему реч, углавном причало о потенцијалном одласку из Партизана.

- Остајем највише захваљујући директору Ивици Илиеву и навијачима, то могу да кажем с великом сигурношћу, иако постоје још неке опције за одлазак. Имао сам понуде разних клубова, не бих о именима. Једно је сигурно: то што сам могао да одем, а нисам, неће се одразити на моје игре. Да зависи само од мене, остао бих пет-шест година у клубу.

Отишао или остао, остаће упамћен по поменутом голу у дербију.

- Причали су многи о дербију, али нисам знао шта могу да очекујем. Видео сам да су сви супермотивисани и било ми је јасно је да је то најважнији догађај у српском фудбалу. Сада ће ми бити лакше када знам о чему се ради и морам да признам да ми је жао што се не игра одмах у првом колу. То ми је најважнији погодак у каријери - закључио је Бразилац.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести