Лешњак: Војводина и Звезда показали највише до сада

Тренер фудбалера Чукаричког Милан Лешњак рекао је данас да је Војводина, уз Црвену звезду, највише показала на почетку Суперлиге,

али да ће његова екипа покушати да искористи умор Новосађана због Европе.

"Војводина је уз Црвену звезду у првих пет кола показала највише у првенству, стога оцекујем тешку утакмицу. Они су изузетно дисциплинована, јака и квалитетна екипа, али ми ћемо пружити максимум и покушати да победимо. Екипа им се није битно променила од прошле сезоне, готово на свим позицијама имају једне од квалитетнијих играца у лиги", рекао је Лешњак на конференцији за медије на стадиону на Бановом брду.

Он је додао да је предност Чукаричког то што је Војводина у четвртак одиграла меч са АЗ Алкмаром, али и јер гро њених играча одиграо скоро све мечеве у квалификацијама за Лигу Европе и у Суперлиги.

"Наша предност сигурно може да буде њихов умор, јер је велика већина играча играла на готово свим утакмицама од почетка, како у УЕФА такмичењима, тако и у првенству. С друге стране, имају и играче који су имали мање простора и приближних су квалитета, па ће сада желети да се докажу и то није олакшавајућа околност", рекао је Лешњак.

Он је најавио да се капитен Игор Матић враћа у тим после повреде леђа, док је неизвестан наступ десног бека Николе Јанковића и везисте Асмира Кајевића.

Голман Чукаричког Никола Петрић нагласио је да веома цени Војводину и да очекује тежак меч.

"Они су изузетно квалитетна екипа, пријатно су изненадили на почетку првенства. Сигурно ће бити тешко и уколико не пружимо максимум то неће онда ни бити ниво игре који желимо. Покушаћемо да одиграмо најбоље што знамо како бисмо остварили победу", закључио је Петрић.

Утакмица 6. кола Суперлиге између Чукаричког и Војводине игра се у недељу од 20 сати на стадиону на Бановом брду.
 

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести