ЛШ: Убедљив пораз Партизана од Про Река

Ватерполисти Партизана поражени су вечерас на Бањици од Про Река 18:7 (3:1, 5:1, 4:2, 6:3) у утакмици 9. кола Б групе Лиге шампиона.

Партизан Рајфајзен – Про Реко 7:18 (1:3, 1:5, 2:4, 3:6)

БЕОГРАД: Базен Бањица. Гледалаца: 700. Играч више: Партизан 9 (5), Про Реко 8 (6). Два играча више: Про Реко 1 (1).

ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН: Ристичевић, Гилен 2, Тикас, Манојловић, Суботић 1, Драшовић 1, Гогов, Јакшић 2, Вицо, Танасковић, Јанковић, Асановић 1, Бракочевић.

ПРО РЕКО: Темпести, Ди Фулвио 1, Мандић 2, Фиљоли 1, Фондели 2, Пијетловић 1, Прлаиновић 1, Аикарди 4, Сукно 2, Филиповић 2, Ивовић 2, Ђакопо, Пасторино.

"Тим света" предводио је Матео Аикарди, а по два су постигли Филип Филиповић, Александар Ивовић, Сандро Сукно и Андра Фондели.

Код црно-белих двоструки стрелци били су Никола Јакшић и Лукас Гилен.

Партизан је претпоследњи на табели са седам бодова, а Про Реко води са 22 бода.

Вујасиновић: Делимично испуњени задаци

Тренер Партизана Владимир Вујасиновић: -Од момака сам тражио да се боре од почетка до краја, у чему су и делимично успели. Против далеко искусније, физички јаче екипе нисмо могли много више. Овај меч нам је користио да на прави начин уђемо у такмичарски ритам пред полуфинале плеј-офа и први меч са Радничким, у среду.

Душко Пијетловић, центар Ђеновљана, је оценио да је разлика у квалитету две екипе мања него што то резултат показује.
-Играчи Партизана су са превише респекта ушли у меч са Про Реком Очекивао сам јачи отпор. Међутим, ми смо одиграли на највишем могућем нивоу, јер ближи нам се крај сезоне, улазимо у најбољу форму, а с друге стране Партизан није показао све што може. Жао ми је што нису успели да пруже максимум.

М. К.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести