Михајловић: Заслужујем да добијем шансу у репрезентацији

Још од Петра Шкулетића навијачи Партизана чекају играча који би био толико доминантан као што је сада млади Немања Михајловићу.Шкулетић је у полусезони дао 14 голова

а Михајловић је за само четири месеца у црно – белом дресу забележио тринаест асистенција и постигне два гола.Многи овог двадестеједногодишњака виде као најбољег играча Суперлиге и кандидата за најбољу у националну селекцију.

- Не бих још о великим плановима и евентуалним достигнућима. За мене је само играње у Партизану велика част. Наравно да имам још циљева у каријери, али не бих сада о томе. Најважније ми је да сачувам статус првотимца у клубу у којем играм, а даље шта буде биће – рекао је сјајни нападач.

На наше инсистирање Михајловић се, ипак, отворио.
- Мислим да сам заслужио шансу у државном тиму. Могу да играм на обе стране, тако да би будући селектор имао више комбинација са мном. Није ми страна ни позиција класичног нападача. У таквој ситуацији мислим да би репрезентација била на добитку. Ближе се такмичарске утакмице и стручни штаб на скенеру мора да има што више играча. Видим себе у томе. Што се интернационалне каријере тиче, волео бих једног дана да заиграм у Арсеналу, јер је то клуб који доводи младе играче а брзина је један од пресудних фактора за њихово довођење. То су све моји атрибути.

Да ли има нешто конкретно када је реч о Арсеналу?
- По чаршији се прича да је славни енглески клуб заинтересоване за мене и Влаховића, али ја о томе не знам ништа.Чуо сам и да се и Бенфика распитује за мене. Видећемо шта ће време донети.

Многи не могу ни да замисле какав би тандем био Михајловић - Живковић.
- Ух, ја мислим да би то било много моћно. Не би могао да нас заустави ниједан тим у земљи, па и мало шире. Жао ми је због свега што се издешавало са Андријом, али тако је како је, помирили смо се с тим.

Млади нападач је уверен да ће следећа сезона за Партизан бити много успешнија.
- Може само боље од овога. Знам да су неки потези, и то врло добри, већ повучени. Не сумњам да ће Партизан на лето бити баш моћан –  уверен је Немања Михајловић.

И. Лазаревић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести