Микулаш частио медаљама и слаткишима

Џудо клуб Партизан КОТ (Кањижа-Ором-Трешњевац) приредио је у Кањижи традиционални Микулаш куп. Турнир је одржан 13.пут, позивног је карактера и окупио је

110 најмлађих yудиста узраста млађих полетараца, полетараца и млађих пионира из девет клубова из Србије, Мађарске, Хрватске и Румуније.

Одржавање турнира у Партизан КОТ-у користе да посебно признање одају најуспешнијим такмичарима који су запажене резултате током ове сезоне постигли на првенствима Војводине и Србије, па су клупска признања добили Виктор Сечеи, Река Радич, Јасмин кењереш, Тамаш фарраго, Акош Пержелт, Мартин Мадарас, Анет Нађ и Стефан Толић. Признање за успешан дугогодишњи тренерски рад уручено је и тренеру Карољу Вадасу, а за успешну сарадњу захвалнице су додељене и тренерима клубова учесника турнира. Уручио их је председник кањишког клуба Атила Пержелт.

Такмичари из Српског Крстура, Суботице и Кањиже, као и гости из Туркевеа, Сентеша и Домасека (Мађарска), Осијека (Хрватска) и Арада (Румунија) приказали су на борилиштима у фискултурној сали ОШ “Јован Јовановић Змај” велику борбеност. Највише медаља освојили су млади yудисти Спартака из Суботице, испред домаћина из Партизан КОТ-а и Осијека. Првопласирани су награђени одличјима, а домаћини су поводом католичког празника Микулаша, пандану Светом Николи и Деда Мразу, све  учеснике даривали медаљама и чоклодним фигурама.     
   

 М. Митровић

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести