Милановић и Тодоровић прве ласте

Припреме за пролећни део трке фудбалери Младости ће почети 29. јануара. И док су играчи на одмору, руководство јесењег првака Војвођанске лиге – југ лиге је активно у преговорима

са потенцијалним новајлијама. Здравко Милановић, бивши нападач Борца из Шајкаша и Софекса, договорио је долазак на Ливадицу. Зелено светло за његово ангажовање дао је тренер Драган Милошевић.

-Сарађивали смо у Борцу, има добар радијус кретања и може да помогне у решавању офанзивних задатака. Коректан је момак, брзо смо се договорили. Јесенас је играо за Шајкаш из Ковиља, члана Новосадске подручне лиге – каже Драган Милошевић, тренер Младости. 
Дефицитарну позицију левог бека попуниће Александар Тодоровић, некадашњи играч Кабела, а очекује се и повратак на терен везисте Немање Максића, после шестомесечне паузе.

-Јесенас смо често морали да импровизујемо на позицији левог бека, након што је дугогодишњи првотимац Слободан Ратић прекинуо каријеру, због обавеза на радном месту. Милорад Косић је био привремено решење, оправдао је очекивања, али у пролећном делу планирамо да га ставимо у офанзиву, где се најбоље сналази. Зато смо довели младог Тодоровића, био нам је на мети и летос, али коцкице су се тек сада поклопиле – казао је Милошевић.

Папире су узели Срђан Росић (ТСК) и Владимир Станковић (Хајдук, Чуруг), чиме је закључена листа одлазака.

М. Менићанин

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести