Мудрински спортски директор ФК Србобран

Војвођански фудбаласки лигаш Србобран пише сценарио за озбиљну причу, чији епилог би наредне сезоне требао да буде пласман међу српсколигаше.

Ново руководство не седи скрштених руку, па је, после успешно завршеног прелазног рока, на седници Управног одбора донета је одлука да се за спортског директора именује Радослав Мудрински.

- Не треба трошити речи о породици Мудрински. Радослав је имао сјајну играчку каријеру и препознао је прави тренутак да се врати у матични клуб, док је његов син Огњен тренутно у Спартаку – каже председник клуба Славиша Тешановић.Некадашњи центарфор Бечеја, Елана, Новог Сада, Ветерника и Цемента био је  на тренингу изабраника младог тренера Светозара Совиља.

- Кадар поседује потенцијал, уз неколико појачања можемо од лета да јуришамо на Српску лигу. Верујем да ћемо на том путу имати ветар у једра од локалне самоуправе, пошто само заједничким снагама можемо догурати далеко. Драго ми је да се у клубу велика пажња посвећује раду са млађим категоријама, јер је то залог за будућност. Један од циљева је и да вратимо навијаче на трибине – најавио је Радослав Мудрински.

 М. Менићанин

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести