Наш предлог: Лестер на нишану тобџија

Фудбалери Лестера храбро корачају ка титули првака Енглеске, већ недељама прогностичари чекају крах „лисица“ али они из кола у кола доказују своју снагу и руше редом препреке. Минуле недеље после фантастичне

игре успели су да савладају и Манчестер сити и то на Итихаду. Сада их очекује нови дерби, меч са Арсеналом, који лако може да реши све недоумице.

- Још увек смо далеко од титуле – спушта лопту менаyер Лестера Клаудио Рранијери. – Очекује нас још неколико великих мечева. Ни,овај на  Емиратима са Арсеналом иако победимо  ништа неће одлучити. Мада морам да кажем да је самопоуздање екипе изузетно, па се надам  да ћемо и на новом готовању остати непоражени.

Екипа Арсенала  је још пре неколико недеља чврсто држала прву позицију, али су тобyије нешто слабијих мечева, али су и даље остали у трци за шампионски пехар.-  Меч са Лестером може да нас врати на прави колосек -  уверава све менаyер Арсенала Арсен Венгер. - Сви смо уверени да можемо до победе. Знамо да је Лестер у форми, да игра одлично, али ни ми нисмо слаби.И у Италији је на програму велики дерби састају се водећи клубови Јувентус и Наполи. „Стара дама“ из Торина кренула је слабо, али је у пуној форми игра одлично и без обзира што Наполи води  на табели  у дерби  улази као фаворит.

– Усталили смо форму – каже Максимилијано Алегри, тренер Јувентуса. – Играмо добро сигурно,  надам се да ћемо и у мечу са Наполијем пружити добру игру и да ћемо славити.Наполитанци после  дуго година су близу титуле и како кажу сада је ред да „скудето“ стигне и у Напуљ.
- Играмо одлично – каже  најбољи играч Наполија Гонзало Игуаин. -  Уверен сам да ни у Торину не можемо изгубити.  Знамо све о Јувентусу, стара дама заиста игра изузетно чвсто, али сам исто тако уверен да ћу савладати Буфона.

Овог викенда поред ова два велика дербија играју се још неколико врло значајних мечева, тако се у Португалији састају „вечити ривали“ Бенфика и Порто,а у Швајцарској Грасхоперс и Базел.

Г. К.

 

Сигурно
ПСЖ – Лил  1 (1,30)
Фиорентина – Интер  0 -2 (1,70)
Хетафе – Атлетико  2 (1,55)
Ријека – Локомотива  1 (1,30)
Ујпешт – Видеотон  1 (2,30)

Реално
Манчестер сити – Ливерпул  1 (2,00)
Милан – Ђенова  1(1,70)
Валенсија – Еспањол  1 (1,90)
Гронинген – Ајакс  3+
Бенфика – Порто  0-2 (1,70)

Изненађење
Сандерленд – Манчестер јунајтед  Х (3,50)
Арсенал – Лестер  2 (4,60)
Јувентус – Наполи  1 (2,20)
Мајнц – Шалке  2 (2,50)
Грасхоперс – Базел  Х (3,60)
 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести