Никола Јокић не посустаје

Српски кошаркашки репрезентативац Никола Јокић остварио је нови дабл-дабл у победи Денвера над Клиперсима. Денвер је остварио победу пред домаћом публиком против

Лос Анђелес Клиперса са 123:98, а главну ролу имао је и у одбрани и у нападу Никола Јокић - 19 поена (шут из игре 8/11, шут за три 2/3), уз 11 скокова и три асистенције за нешто више од 21 минута на паркету.

- Играмо заједно. Делимо лопту и наша одбрана била је фантастична против Клиперса. Покушавамо да помажемо једни другима. Тек смо почели да играмо више заједно, као тим - рекао је Јокић после 18. победе свог тима ове сезоне.

Осим Јокића, који је имао и један жесток дуел са Деандре Џорданом, због чега је играч Клиперса зарадио техничку грешку, у екипи Денвера истакли су се и Данило Галинари, Вил Бартон и Вилсон Чендлер са по 18 поена.Код Клиперса, који су наступали без Криса Пола и Блејка Грифина, најзапаженију улогу имао је Марис Спајтс са 18 погодака.

У пребогатој вечери издвојио се меч Детроита и Вашингтона, који су Пистонси (скор 21-24) решили у своју корист (113:112) у неизвесној завршници.Херој је био Маркус Морис, који је одбојком убацио лопту у кош непосредно пре последњег звука сирене и то преко руку свог брата Маркифа.Маркус је био и најбољи појединац Пистонса са 25 поена и 11 скокова, док је српски центар Бобан Марјановић учествовао у победи са два поена и скоком за пет минута проведених на терену.Код Вашингтона (скор 23-20) најбољи је био управо Маркиф Морис са 19 поена и девет ухваћених лопти.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести