Николић: Против Нишлија најтежи меч до краја јесени

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић оценио је да је сутрашњи меч против Радничког из Ниша најтежи до краја јесењег дела шампионата и најавио макисмално озбиљан приступ.

Црно-бели су у серији од шест узастопних првенствених победа, а против екипе коју предводи Милан Раставац и која на табели има само два бода мање, желе седми тријумф у низу.

"Ово није ревијална утакмица, у питању је дерби кола и дефинишем је као најважнију и најтежу до краја јесењег дела првенства. У то немам дилему, а то аутоматски значи да мобилизација мојих играца мора да буде на горњој граници", рекао је Николић на конференцији за медије.

Он је истакао да Нишлије имају врло специфичан стил игре са јасним печатом њиховог тренера.

"Када их анализирате јасно је које су то ствари, али нећу да их откривам. Верујем да ћемо то успети да анулирамо, а опет, сигуран сам да ће и њихов тренер, кога одлично познајем, на најбољи начин припремити своју екипу", поручио је Николић.

Тренер црно-белих похвалио је и фокус играча после убиства навијача Александра Станковића и мајица уочи меча против Вождовца.

"Ми смо спортисти и морамо да будемо посвећени максимално раду. Дали смо рецепт како би требало и њега не смемо да напустимо", закључио је Николић.

Утакмица 13. кола Суперлиге између Партизана и Радничког игра се у суботу од 19 сати у Хумској.
 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести