Новосађани фаворити

Победама над Клеком и Спартаком из Љига, одбојкаши Војводине НС семе вратили су се на победнички колосек, а пред собом имају период гостовања. Очекују Новосађане мечеви у Крагујевцу и Инђији,

 а затим и финални турнир Купа Србије у Пожаревцу на којем бране пехар.Ранијих сезона је хала “Језеро” у Крагујевцу била тешко освојива, али ове сезоне то није случај и сам поглед на табелу каже да су црвено-бели велики фаворити, али је свима јасно да то треба да прикажу на терену.

- После нешто тежег периода који је иза нас везали смо две победе и вратили се на победнички колосек. Појачали смо рад у склопу припрема за Куп и то се види, али момци све добро подносе и веома сам задовољан. Предстоји нам период игара ван Новог Сада, најпре у Крагујевцу који има добру екипу, али очекујем да се добро покажемо. Сигурно ће Раднички покушати да нас изненади јер му је сваки бод драгоцен, али ћемо мислити само о нашој игри. Бавимо се собом, исправљамо неке сегменте наше игре, али најважније је да се види да постајемо компактни, да је колективни дух све присутнији и то ме радује – рекао је шеф стручног штаба Војводине НС семе Страхиња Козић.

Млади техничар Неђељко Радовић очекује да ће црвено-бели максимално ангажовано ући у меч с Радничким и доказати да су бољи.- Добро је што смо се вратили у победнички низ. Имамо сада нешто лакше мечеве у склопу припрема за Куп и у сваком смо фаворити, али треба то да покажемо на терену. Квалитетнији смо и надам се да ћемо то показати, али је неопходно да у меч уђемо максимално концентрисано и ангажовано и онда не би смело да буде проблема – истакао је Радовић.

М. Ристић

 

Петак

Винер штетише мушка суперлига – КРАГУЈЕВАЦ: Раднички – Војводина НС семе (19), ЉИГ: Спартак – Инђија (19).
Винер штетише женска суперлига – ЗРЕЊАНИН: МД Зрењанин – ТЕНТ (20), БЕОГРАД: Црвена звезда - Железничар (18).
Прва мушка лига – СУБОТИЦА: Спартак - Железничар (19).
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести