Новосађанке ближе титули

Пред данашњи реванш меч финала плеј-офа Супелиге за жене, који се игра на Спенсу од 17 сати, стонотенисерке Новог Сада после победе у првом мечу у Новом Кнежевцу су у предности,

за титулу се мора остварити победа у овом мечу, али све је могуће, у случају изненађења и победе гошћи играла би се мајсторица. 

- Први део смо успешно пребродили, честитам својој екипи на победи, такође и Новокнежевчанкама. Ништа још није готово, чекамо други меч у коме, иако смо у предности, је све отворено. Екипе су по квалитету уједначене, тако да је само питање приступа, дана и тренутне инспирације и концентрације. Мало смо ближи титули, мислим да нам је победа у Новом Кнежевцу добар ветар у леђа, па се надам успеху – каже тренер Новосађанки Ђорђе Бошњаковић.

Ове сезне стонотенисерке Обилић Алеве су оствариле историјски успех за спорт у Новом Кнежевцу, јер први пут једна екипа у сениорској конкуренцији се бори за титулу екипног државног првака. У екипи Обилић Алеве две победе у првом мечу против Новосађанки остварила је капитен и тренер Ема Речко, више се очекивало од Александре Радоњић и Драгане Вигњевић, којој је ово прво финале у лигашким окршајима.

- Два пута смо Новосађанке победили у лигашком делу такмичења, што значи да је све могуће. Иако смо поражени у првом мечу, у Нови Сад не идемо са белом заставом. Ипак смо ми били први у лиги, а чини се да су противнице тренутно у бољој форми. Све је још отворено и борићемо се до краја – поручује председник СТК Обилић Алева Драгослав Вигњевић.

М. Митровић
Ј. Галић

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести