Офанзивни покер за одбрану титуле

Други дан припрема фудбалера Црвене звезде искористили су на Маракани за промоцију нових играча. Изгледа да је одлазак Вијеире

 натерао руководство и стручни штаб шампиона да највише пажње посвете офанзивним фудбалерима. У пакету је представљен квартет новајлија: Срђан Вујаклија (29) из Борца, Немања Милић (27) из Спартака, Милан Павков (22) из Радничког (Ниш) и Милан Сенић (19) из Леверкузена.

- Довели смо играче који су против нас пружали екстра партије, давали нам голове и мучили нас на терену. Сада смо такву врсту опасности отклонили- нашалио се приликом представљања новајлија спортски директор Блажо Раосављевић.

Очигледно је да ће конкуренција у Звездином нападу током пролећа бити прилично оштра.
- Долазим из краја (Ветерник) који је познат и по делијама, тако да сам искрени навијач црвено- белих од малих ногу. Захваљујем клубу на указаном поверењу. Част је и привилегија носити Звездин дрес. Имао сам паузу од неколико месеци, али сам вредно радио и спреман сам за све изазове - истакао је Вујаклија, који је потписао двогодишњи уговор.

Његова специфична прослава голова уз свирање виолине остала је у сећању љубитељима фудбала, посебно на нашем највећем стадиону где је постигао неколико голова.
- Верујем да ће бити голова, а сваки поклањам својој супрузи која ми пружа сјајну подршку - додао је Вујаклија.

И Милан Павков је скренуо пажњу на себе квалитетним партијама против Звезде.
- Можда не бих био овде да нисам затресао мрежу шампиона. Желим да се докажем у клубу богате традиције, уклопим и наметнем тренеру. Одувек сам играо на позицији централног нападача, што значи да су голови мој основни задатак - констатовао је Павков, који је склопио трогодишњи уговор.

Своју шансу по боковима тражиће и искусни Немања Милић, који је оставио солидан утисак у Суботици.
- Направио сам огроман корак напред у каријери доласком у Звезду. Надам се да ћу оправдати очекивања, потпуно свестан јаке и здраве конкуренције која ме очекује - поручио је Милић, који је потписао уговор на две године.

Промовисан је и омладински репрезентативац Србије Милан Сенић, доскорашњи члан Бајера из Леверкузена који се најбоље сналази на позицији левог крила и по процени клуба могао би да представља сјајан потенцијал, па је са њим уговор потписан на четири године.

З. Рангелов
 

Стиже штопер

Блажо Раосављевић демнатовао је могућност повратка Ибањеза у клуб и најавио да се преговара са Румуном Будескуом и са још неколико игача.
- Нећу откривати имена, да се нешто не искомпликује. Стиже штопер ускоро, како је и најавио генерални директор Терзић - рекао је Раосављевић.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести