Планирају јуриш на сва три домаћа трофеја

Рукометаши Војводине су 4. јануара почели припреме за наставак сезоне. Такмичење у Лиги шампиона Европе завршили су онако како су и планирали - с две победе. То је довољно да и у овој сезони

првак Србије има директан пролаз у најелитније клупско такмичење. Црвено - белима предстоје још три утакмице у СЕХА лиги,гостоваће бањалучком Борцу, а угостиће Татран из Прешова и Загреб.Тренинзи се одржавају у хали на Сланој бари, а физичке припреме, које води Александар Јованчевић, одвијају се на Ђачком игралишту и у рвачкој сали на Спенсу.

- Од јуче смо кренули, да тако кажем,са озбиљним припремама. Очекују нас још три утакмице у СЕХА лиги, које ће нам добро доћи за уигравање екипе. Акценат смо ставили на домаћи плеј - оф, који ће почети 26. марта, јер наша обавеза је да поново освјимо титулу. Амбиције су нам исте као и у претходној сезони, хоћемо титули да додамо и пехаре Купа и Свесрпског купа – јасан је шеф струке Никола Марковић.

На припремама недостају Милош Орбовић, Страхиња Станковић и Филип Марјановић, који ће с репрезентацијом учествовати на Првенству Европе у Пољској.- Њихово одсуство скоро и да се не осети. На крилима имамо Вању Смиљанића, Огњена Петровића, Александра Гуглету, а и бекова имамо доста, тако да све функционише у најбољем реду.

Од најављених појачања, Мошића, Живковића и Марка Кривокапића, још нема ништа, а по свему судећи, неће ни бити. Међутим, дошао је Александар Пилиповић, који игра на позицији левог крила.- Да ли ће још неко доћи заиста не знам. Размишљам само о ономе што нас чека. Развијамо систем игре и индивидуалне квалитете и трудимо се да све то уклопимо у колективну игру. Без тога нема ништа. Одиграћемо и неколико тренинг утакмица. У суботу ћемо снаге одмерити с панчевачким Динамом, потом ћемо ићи у Темишвар и играти две утакмицде с тамошњом Политехником, а имаћемо и заједничке мини припреме на Фрушкој гори - најавио је Марковић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести