Плавшић очекује титулу

Црвена звезда у Пафосу се припрема за наставак сезоне у Суперлиги. Срђан Плавшић, играч средине терена црвено-белих, истиче да екипа одлично ради и напредује сваког дана и да спремна дочекује

 наставак такмичења у домаћем шампионату.- Желели смо да одемо у топлије крајеве како бисмо се боље спремили, и то смо и урадили. Остала су нам још три, четири дана за неке тактичке ствари. Услови су изванредни, како временски, тако и ови за тренирање, и мислим да је пун погодак што смо дошли овде. Дошла су појачања и сада имамо комплетан тим. Конкуренција је јака, што је добро, свако се бори за место у тиму. Моје је да тренирам, и ко буде највише показао, играће - поручио је са Кипра Плавшић.Он каже да је Звезда спремна да настави тамо где је стала у јесењем делу првенства.

- Сви смо се већ ужелели утакмица и пренства да наставимо победоносни низ, надам се да ћемо победити Младост, а након тога нас чека дерби о којем ћемо размишљати када дође. Мислим да заслужујемо да будемо прваци, због свега што смо до сада показали. Жеља свих нас је да наставимо са добрим играма - додао је Плавшић.

Пролећни део Суперлиге наставља се наредног викенда, 19. феберуара, одигравањем утакмица 23. кола. Црвена звезда пред домаћим навијачима дочекује Младост из Лучана.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести