Плавшић: Ужелели смо се утакмица, заслужујемо титулу

Фудбалер Црвене звезде Срђан Плавшић изјавио је да се екипа ужелела такмичарских утакмица и да једва чека да настави победоносни низ и освоји титулу.

"Надам се да ћемо победити Младост на старту, а након тога нас чека дерби. Мислим да заслужујемо да будемо прваци, због свега што смо до сада показали. Жеља свих нас је да наставимо са добрим играма", рекао је млади репрезентативац за званични сајт клуба.

Плавшић, који је током јесењег дела сезоне имао неколико спектакуларних партија, посебно против Партизана, истиче да је добро што је конкуренција за место у тиму појачана.

"Желели смо да одемо у топлије крајеве како бисмо се боље спремили. Остала су нам још три-четири дана за неке тактичке ствар. Услови на Кипру су изванредни, како временски тако и ови за тренирање. Дошла су појачања и сада имамо комплетан тим. Конкуренција је јака, што је добро, свако се бори за место у тиму. Моје је да тренирам и ко буде највише показао - играће", истиче Плавшић, уз констатација да се навикао да је "најнижи у тиму" и да му је често предност на терену.
 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести