Потписи који Воши гарантују бољи живот

У просторијама ФК Војводина у Фудбалском центру “Вујадин Бошков” у Ветернику, данас је атмосфера одисала

свечаним тоном и нескривеним узбуђењем. Свечаним потписивањем уговора од стране 17 успешних приватних компанија, конкретизовано је и озваничено формирање Пословног тима новосадског клуба, чији задатак, али и жеља, јесте да се новосадској “Старој дами” омогући да што брже и лакше преброди финансијске проблеме и крене ка лепшој будућности. Будућности у којој ни шампионски планови неће бити плод пуког сањарења.

- Потписивање уговора, осим на први тим, односи се и на нашу омладинску школу - истакао је Зоран Шћепановић, председник Управог одбора ФК Војводина. - Неки од спонзора, ако не и сви, ићи ће с нама на реванш утакмицу с Динамом из Минска у Белорусију и на тај, конкретан начин показати да су стали уз нас. Сви они убеђени су да раде добре ствари и да ће им се то добрим и вратити. Како је реч о лидерима у њиховом бизнису, они желе да тако буде и у ФК Војводина и убеђен сам да ће нам свима у будућности то донети праве ствари.

Иницијатор окупљања успешних привредника у пословном тиму ФК Војводина, власник компаније “Енерготехника Јужна Бачка” Драгољуб Збиљић, надовезао се следећим речима:
- Видело се и на утакмици с Динамом из Минска да се осећа нека нова, позитивна енергија. Подршку за наше деловање добијамо са свих страна, не само из Новог Сада, већ и из читаве Србије. 

- Војводина је српски клуб и уколико игра међународне такмичарске утакмице, онда те утакмице мора да преноси РТС, због свих људи у Србији који навијају за српске клубове. Овим путем апелујем и позивам РТС да како год зна и може обезбеди пренос реванш утакмице која се игра у Белорусији - рекао је нови председник спонзорског пула ФК Војводина Драгољуб Збиљић.

Већ данас лећи ће на рачун клуба одређена количина новца, што ће му омогућити почетак финансијске консолидације. Уједно, дајемо пуну подршку екипи и тренеру Ненаду Лалатовићу у реваншу у Белорусији, али и током читаве наредне сезоне.

А. П.
 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести