Председник ФК Војводина Шћепановић поднео оставку, Гајић наследник

Зоран Шћепановић од данас није председник ФК Војводина, а кандидат да га замени на челу најстаријег српског суперлигаша је Војислав Гајић.

Наиме, Шћепановић је јуче поднео оставку, након чега је експресно реаговао председник Скупштине новосадског клуба Милан Давидов, који је изборну скупштину заказао за данас у Ветернику, у ФЦ “Вујадин Бошков” с почетком у 19 часова. На седници, пред скупштинским делегатима биће избор новог руководства ФК Војводина. Кандидат за председника Управног одбора је Војислав Гајић, а за чланове овог тела биће предложени Драгољуб Збиљић (председник пословног пула клуба), те Душан Радојичић, Небојша Ступар и Слободан Милић.

Сада већ бивши председник клуба Зоран Шћепановић поводом одласка са функције на којој је провео две и по године, између осталог је рекао:

- Обавештавам вас да из личних разлога, као и због обавеза које сам преузео у органима ФШ, подносим оставку на функцију председника ФК Војводина. Претходне две и по године, током којих сам даноноћно био посвећен обавезама у клубу, при чему сам упоредо обављао и функцију председника Заједнице Суперлиге, изискивале су од мене огроман напор и довеле до замора који ме је у одређеној мери подстакао да донесем ову одлуку, али ми је драго што сам, заједно са својим сарадницима, за добробит ФК Војводина, успевао да обављам дужност максимално предано и посвећено. Желим да се захвалим навијачима, свим запосленима у клубу, ветеранима, спонзорима, граду Новом саду, мојим најближим сарадницима, колегама из управе клуба и члановима Скупштине који су ми указали поверење.

Д. Кн.

Представљен камп за младе фудбалере

У ФЦ “Вујадин Бошков” данас је представљен камп за младе фудбалере ФК Војводина, на месту где су до скора биле канцеларије клупске управе и администрације. По речима сада већ бившег председника клуба Зорана Шћепановића, то представља завршетак пројекта започетог пре годину дана. Камп има 10 соба и укупно 30 кревета, с пратећим намештајем.

- Селидбом управе на “Карађорђе” желели смода будемо ближи Новосађанима, медијима, пријатељима клуба, а што је још важније, ослободили смо простор за камп који ће користити млади фудбалери. Већ од следећег лета, поред наших дечака из Новог Сада, овде ће моћи да бораве млади фудбалери из свих крајева и тако ће омладинска школа ФК Војводина  постати једна од најдоминантнијих у региону – рекао је Шћепановић.

Признање Шћепановићу одао је и кандидат за новог председника Управног одбора ФК Војводина Војислав Гајић, захваливши бившем председнику и његовим сарадницима, нагласивши да могу да буду поносни на то што су клубу и ФЦ “Вујадин Бошков” оставили тако репрезентативан објекат.

Д. Кн.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести