Представљена опрема српских спортиста за Рио

Олимпијски комитет Србије и пољски бренд 4Ф. на модној ревији у Југословенској кинотеци, представили су опрему коју ће српски спортисти носити на у Рију.

На ревији су присустовале многобројне познате личности, док су специјални гости на писти биле представнице Олимпијског тима Србије, европске шампионке, кошаркашице Дајана Бутулија и Тамара Радочај, као и yудиста Александар Кукољ.- У име Олимпијског тима Србије и у своје личне име, желим да захвалим нашем партнеру, бренду 4Ф, без кога ништа од овога не би било могуће.

Њихова подршка, стручност и предан рад резултирали су изванредном колекцијом на коју смо поносни. Наши олимпијци ће носити опрему врхунског квалитета и верујем да ће се у њој сјајно осећати. Свим представницима Србије у Рију, желим пуно среће, а сигуран сам да ће бренд 4Ф промовисати на најбољи могући начин – са победничких постоља - рекао је потпредседник Олимпијског комитета Србије Жарко Паспаљ.

Олимпијску колекцију тима Србије креирао је 4Ф дизајнерски тим, од двадесетак људи, укључујући графичке дизајнере и стручњаке за модну индустрију и састоји се од три линије (Парадне униформе, опреме за тренинг и опреме за слободно време).  Колекција је употпуњева великим бројем додатака , укључујући и патике, наочаре за сунце, капе, торбе...Поред Олимпијских игара у Рију, бренд 4Ф такође ће бити званична опрема српских олимпијаца на Зимским Олимпијским играма у Пјонг Чангу 2018. године.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести