Прижељкују атмосферу као на кошарци

Фудбалери Партизана су у низу од 18 утакмица без пораза, у госте им долази чачански Борац и намерни су да серију и наставе. Међутим, противник није лак, Борац је у везао три

 тријумфа у првенству и има своју рачуницу – опстанак у елити.

Тренер  Марко Николић позива на опрез и мобилност свих снага којима је Партизан у срцу. Играче усмерава ка нападачкој игри, а навијаче да у што већем броју испуне трибине, јер, како је рекао Николић, лоша атмосфера окружује клуб и свака помоћ ће им добро доћи.- Налазимо се у врло осетљивом моменту.

Под морањем смо да сваку утакмицу добијемо, а неке ствари које се дешавају око нас не иду нам у прилог. Медији нон стоп потенцирају неке приче које би требало да нас поремете, али мислим да ниједна од њих није истинита. Играчи су под константним притиском и није им лако. Зато нам је неопходна помоћ навијача. Нека не верују свему што прочитају, већ нека гледају искључиво игре и резултате екипе, а они су сјајни. Зато мислим да не постоји ниједан разлог да не дођу у великом броју и понесу нас до важне победе – рекао је Николић и додао: -  Имамо проблема да саставимо тим, неки играчи неће играти, али у оне који хоће имам неизмерно поверење и знам да ће искористити шансу.  Николић поштује и хвали екипу Борца.

- Не треба се заваравати њиховом позицијом на табели, у серији су од три тријумфа и сигурно се неће унапред предати. Поред тога, играју офанзиван фудбал, што додатно позива на опрез. Ценим Чачане, много.Стратег црно – белих  прижељкује атмосферу као са утакмица кошаркашког клуба.
- Она је јединствена, непоновљива, најбоља у Европи.

Е, кад бисмо ми имали тако нешто било би нам много лакше. Надам се да ће се у будућности то и десити и да ћемо ми бити клуб од поверења навијача – нагласио је Марко Николић.Због жутих картона неће играти Евертон Луиз и Урош Ђурђевић.

И. Лазаревић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести