Пуне акумулаторе на Јадрану

Фудбалски клуб Доњи Срем члан Прве лиге Србије завршио је уводни део припрема за нову сезоне и после дана одмора отпутовао је у на хрватско приморје,

у  Нови Винодолски, где ће наставити с радом.  - У суштини смо задовољни досадашњим током припрема - каже  Душан Кљајић, тренер пећиначког прволигаша.

Имали смо одличне услове за рад у Пећинцима, а и време нас је послужило. Можда мало каснимо с неким стварима. Верујем да ћемо у Новом Винодолском надокнадити пропуштено и да ћемо спремно дочекати наставак сезоне. Играчи су навикли на мој рад,  на тренинзима добро раде, а то се видело и на контролној утакмици са Звездаром. Нажалост, напустили су нас Лечић и Поповић, који су у првом делу сезоне имали значајну улогу у тиму. С друге стране, опоравио се Митрушић. Ту су Намани и Мои, који су одлично радили и неоспорно представљају потенцијал.

Доњи Срем ће у Новом Винодолском одиграти четири контролне утакмице, у петак ће одмерити снаге са Челиком из Зенице, потом следи меч са Истром из Пуле, па са хрватским прволигашем Ријеком и 21. фебруара са Јадраном из Пореча. На пут је кренуло 22 играча и 3 голмана. Међу њима су и појачања: Становчић (Искра, Даниловград), Марковић (Мачва, Шабац), Пантовић (Хонвед, Мађарска) и Чонка (Раднички, Крагујевац). 

С. Ц.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести