Радоњић: У серији смо путовања, биће тешко против Бамберга

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да и поред тешког ритма очекује да ће његов тим пружити добру партију на гостовању Бамбергу у Евролиги.

"После утакмице у Загребу, одмах смо отпутовали за Немачку, где ћемо покушати да се припремимо у што краћем периоду за дуел са екипом која игра добро у Евролиги и домаћем првенству. Екипа Бамберга је тим са пуно квалитета, са јако мало промена из прошле сезоне и свесни смо да нас чека врло захтевна и тешка утакмица", рекао је Радоњић наведено је на званичном сајту црвено-белих.

Радоњић је навео да би чврста игра у одбрани могла да буде кључ ка тријумфу.

"Покушаћемо да одиграмо на најбољи могући начин, чврсто и што боље, без обзира на чињеницу да је распоред згуснут и што смо у серији путовања, која би сама по себи била тешка и без овога што нам се догодило у међувремену", рекао је тренер првака Србије и Јадрана.

Кошаркаш Немања Дангубић додаје да очекује неизвестан дуел са шампионом Немачке.

"Екипа Бамберга игра одлично и ове године. Имају идентичан скор као и ми 2-4, али су све утакмице губили у драматичним завршницама и на једну лопту. Очекујем велику борбу и неизвестан меч против врло квалитетног противника, који и ове године показује да је неугодан ривал свима у Евролиги", закључио је Дангубић.

Утакмица 8. кола Евролиге између Бамберга и Црвене звезде игра се сутра од 20 сати.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести