Раичевић уместо Илића

Момчило Раичевић је нови шеф стручног штаба ФК Оџаци јесењег првака у Републичкој лиги група Војводина. Раичевић је и током зимске паузе уз смењеног тренера Триве Илића био најозбиљнији кандидат

за шефа стручног штаба у оџачком трећелигашу. Раичевић ће бити велико појачање на тренерској клупи Оџачани, њему ће у раду помагати помоћни тренер Ивица Панчић.

- Након прекида сарадње са Илићем били смо принуђени да експресно реагујемо и именујемо новог шефа струке - каже Никола Маркуш члан Управног одбора ФК Оџаци. - Раичевић ће са својим великим искуством још више појачати рад у клубу јер нас на пролеће очекује серија јаких утакмица Тим је знатно јачи него јесенас. 

Момчило Раичевић ће данас имати први састанак са фудбалерима.  Први такмичарски циклус биће веома важан за тим из Оџака који у прва четири кола три утакмице игра у гостима.

На пријатељској утакмици која је одиграна пре два дана у Старој Пазови против нишког Радничког одличну партију су пружили и забележили победу (2:1). Екипу је на овом сусрету предводио помоћни тренер Ивица Панчић.

С. Јовин

 

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести