Растерећено на првака Европе

Ватерполисти Партизана у четвртом колу Б групе Лиге шампиона, у среду од 18.30 часова, дочекују дубровачки Југ. Због проблема са хладном водом на Бањици

ова утакмица ће се играти на базену СЦ “Милан Гале Мушкатировић”. Црно-бели се после три кола налазе на последњем месту, а Дубровчани су трећи. Пред овај дуел Партизан је у Регионалној лиги за викенд поражен од Младости у Загребу са 10:4, а спаринговао је и у Будимпешти са Ференварошом. Поред недаћа са грејањем на Бањици, црно-беле муче и здравствени проблеми играча.

Тренер Зоран Миленковић је подсетио да ће ово бити други сусрет са Југом, шампионом Европе, ове сезоне.

- У Регионалној лиги смо убедљиво изгубили, пре свега због лошег почетка. Овај меч је прилика да видимо колико смо напредовали у односу на прву утакмицу и колико још треба да учимо. Надам се да ће се здравствено стање у екипи поправити – рекао је Миленковић.

Првотимац Радомир Драшовић сматра да је после добрих резултата у првом делу сезоне морало да дође до пада у игри.
- Утакмица са Југом биће одлична прилика да у растерећеној атмосфери, пошто немамо императив резултата, одиграмо квалитетно и вратимо се у ритам у коме смо завршили минулу годину – казао је Драшовић.

После овог дуела, Партизан би у суботу у Регионалној лиги требало да дочека Будву, а четири дана касније предстоји му меч истог такмичења са Морнаром у Сплиту.

Г. М.

Среда

А група: Солнок – Олимпик (18), ОШЦ – Бреша (19.30), Шпандау 04 – Олимпијакос (19.30).
Б група: Партизан – Југ (18.30), Егер – Хановер (20.30), Про Реко – Барселонета (20.30).
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести