Рендулић: Извукли смо поуке, поправићемо утисак у ЛE

Фудбалер Црвене звезде Зоран Рендулић изjавио jе да jе екипа извукла поуке после елиминациjе од Лудогореца у трећем колу квалификациjа за Лигу шампиона и да ће

покушати да поправи утисак пласманом у групну фазу Лиге Eвропе.Црвено-бели су у реваншу у Београду поражени од Лудогореца 4:2 после продужетака и такмичење настављаjу у плеj-офу за Лигу Eвропе.

"Oдиграли смо егал две утакмице, али у продужецима видели да Eвропа не прашта ни наjмању грешку. За тих 30 минута они су били искусниjи, види се да имаjу шаблон по коме играjу и морам да им честитам. Имали смо своjе шансе, желели да поновимо добру игру из Бугарске, али сматрам да ова екипа има светлу будућност. Ништа jош ниjе готово, имамо две утакмице у Eвропи да покушамо да поправимо утисак", рекао jе Рендулић за клупски саjт.

Искусни дефанзивац додао jе да jе свима тешко пао пораз од Лудогореца, али да тим мора да се окрене наредним мечевима.

"Aко ништа друго, показали смо навиjачима велику жељу и борили се свих 120 минута против добре екипе, одлично укомпоноване коjа у сваком тренутку зна шта хоће", навео jе Рендулић, уз констатациjу да jе било спорних одлука судиjа.

Oн jе рекао да му jе наjвише жао навиjача и захвалио се на сjаjноj подршци против бугарског првака.

"Aтмосфера коjу су они направили треба да се доживи, речима не може да се опише таj невероватан осећаj. Mислио сам да могу jош jедну утакмицу да одиграм од те дозе адреналина", закључио jе Рендулић.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести