Резултат је био праведан

Прекинула је Звезда победнички низ у првенству у Суботици. Морао је лидер у тврдом и занимљивом дуелу да се задовољи ремијем. Нису црвено- бели били довољно убојити,

 а видело се колики је хендикеп изостанак двојице везиста - Доналда и Канге - који су, ипак, главни креатори игре.- Резултат је праведан, идемо даље - само је кратко констатовао тренер Београђана Миодраг Божовић.Опет је у редовима шампиона запажен учинак крај леве аут линије имао искусни Душан Анђелковић.

- Јако тешка утакмица је иза нас. Што се тиче првог полувремена, на самом почетку смо испитивали снаге, терен је био доста тежак за игру, поготово после првих 15 минута. И поред тога, имали смо две или три одличне прилике и исто толико полушаналси. Једну смо успели да искористимо и с предношћу отишли на одмор. И у наставку смо били бољи ривал, Руиз је имао одличну прилику, да смо је искористили утакмица би отишла у потпуно другачијем правцу.

Они су постигли гол после центаршута, могла је лопта да одскочи и на другу страну, али то је фудбал. Од тог тренутка, последњих 20 минута смо се трудили и дали све од себе како бисмо постигли победоносни погодак. Једина варијанта за то је била преко центаршутева и дубинских лопти, али то нам овог пута није успело - истакао је Анђелковић.

Звездин бек уписао је нову асистенцију при аутоголу Радовановића, за вођство гостију.- Пошто нисмо победили, лични учинак ми је потпуно у другом плану. Наравно да свака асистенција значи за самопоуздање играчу, али увек ми је најважније да екипа освоји три бода - скромно ће Анђелковић.

У табору црвено- белих већ се окрећу наредном искушењу у Купу Србије.- Играмо против БСК-а у среду. У тој утакмици без сумње идемо на победу, нема потребе трошити речи на то. Надам се тријумфу и доброј игри. То ће нам бити права увертира пред следећи првенствени дуел. Очекујем да ћемо поново направити серију победа. Овај резултат уопште не сме да пољуља екипу, чврсто стојимо на земљи и верујемо у свој квалитет - закључио све запаженији Анђелковић.

З. Рангелов

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести